Home » Boomstamtafels

Altijd al zo'n mooie boomstamtafel willen hebben  van suar hout maar afgeschrikt door prijzen die richting en over de duizend euro gaan? Dat is binnenkort niet meer nodig. Medio april hebben wij 100% suar boomstafels in ons assortiment voor een prijs die je elders niet zult vinden. De exacte prijzen zijn nog niet bekend maar deze zullen ruim lager liggen dan elders. Als u toch een betere aanbieding ziet voor een vergelijkbare tafel, betalen wij het verschil terug.

Hier alvast wat impressie foto's:

U kunt nu al hier een bericht achterlaten, dan nemen wij contact op zodra deze tafel beschikbaar komen. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar geeft u wel straks de eerste keuze. Wij gaan deze tafels leveren in 2 maten : 150 en 180 cm lang. De breedte zal variëren tussen 80 en 90 cm. De dikte van het het hout is ongeveer 6 cm. Wij leveren de tafels onbehandeld of met een melamine beschermlaag. Een onbehandelde tafel kunt u zelf onderhouden met speciale olie of aflakken. De tafels kunnen natuurlijk ook onbehandeld gebruikt worden. De tafels die door ons behandeleld zijn hebben een diepe warme kleur door de gebruikte lak met melamine beschermlaag. Tevens hebben wij ook bijpassende boomstamstoelen van suar hout.

 

Als u ervoor kiest om een boomstamtafel aan te schaffen, dan bent u op zoek naar uitstraling en kwaliteit. Boomstamtafels creëren een chique uitstraling waarmee u echt een uniek meubelstuk in huis haalt. Onze boomstamtafels zijn gemaakt worden uit 1 massief stuk hout. Doordat wij de tafels uit 1 stuk hout maken krijg je de echte uitstraling die je wilt hebben van een boomstamtafel. Geen naden en raar overlopende kleuren zoals bij gelijmde tafels, maar 1 mooi en strak stuk hout. Bovendien is de tafel bij ons compleet en inclusief een bijpassend onderstel die natuurlijk ook van massief suar hout is gemaakt.

Suar hout heeft de volgende kenmerkende eigenschappen:
- Licht van kleur tot wel donkerbruin.
- Hoge duurzaamheid door natuurlijke dichtheid.
- Zeer sterke en zware houtsoort, 600kg/m3.
Afwerken: goed behandelen met olie voor het verlengen van de duurzaamheid. Oppassen met schoonmaakmiddelen. Niet elk middel is hiervoor geschikt, want het kan in het hout intrekken.
100% FSC verantwoord hout