Huis en Inrichting

Op zoek naar een product waar er geen duizenden van zijn gemaakt? Geen 13 in een dozijn product die overal te koop zijn? Al onze producten zijn met de hand gemaakt en dus per definitie uniek. Door de eigen import zijn wij hiermee ook nog eens uniek in Nederland

Wij hebben een ruime keuze in mooie handgemaakt lampen en een ruime keuze in mozaïkvazen van aardewerk. Onze schelplampen zijn gemaakt van schelpen gehard in een glasfiber verbinding. Extra informatie over het maken van deze lampen vind je hier.

De mozaïekvazen en schalen zijn gemaakt van terracotta, ingelegd met stukjes glas in mozaïek. Deze schalen zijn te gebruiken als sierschalen en een echte blikvanger in elke kamer.

De schelpschalen zijn gemaakt van diverse soorten schelpen gehard in een glasfiber verbinding. Deze schalen zijn te gebruiken als sierschalen, fruitschalen, dekschalen en/of voor heerlijke hapjes.

Wij hebben geen dure winkel, kopen rechtstreeks in bij de makers en zorgen ook zelf voor het importeren en internationaal transport. Zo weten wij de prijzen aantrekkelijk te houden voor deze bijzonder mooie lampen.

Heeft u twijfels maar wel serieuze interesse, dan dagen wij u uit om de lamp bij ons thuis te komen bekijken. Neem in dat geval even contact met ons op middels het contact formulier.