Over ons:

Waridsara.nl is een website met mooie producten uit voornamelijk Thailand en Indonesie. Alle producten op waridsara.nl hebben wij zelf uitgezocht in het land van herkomst. Wij hebben deze rechtstreeks ingekocht bij de makers van deze producten, meestal kleine familie bedrijven. Dit is Fair-Trade in zijn meest pure vorm omdat er geen tussenhandelaar aan te pas komt.
 
Omdat wij deze dan ook zelf importeren naar Nederland is de kans zeer klein dat onze producten elders verkrijgbaar zijn in Nederland of zelfs binnen Europa. Bovendien kunnen wij op deze manier ook de prijzen zeer laag houden.
 

Internet oplichting:

Nederlanders zijn in vergelijking met inwoners uit omringende landen terughoudend met winkelen via het internet. Regelmatig hoor je verhalen over oplichting bij aankopen via het internet. Hoe weet je nu of een webshop betrouwbaar is? Eigenlijk vrij simpel. Is een webshop niet betrouwbaar, dan zijn de eigenaren meestal lastig of niet te vinden. Wij hebben niets te verbergen. Onze adresgevens, telefoonnummer, KVK nummer staan hier gewoon vermeld.
 
Adres : Maas-Waalweg 4, 5308 NS, Aalst
Tel : 033-2994169
KVK : 55549993
BTW : NL002416928B68
Google Maps :