Thaise Boeddhistische Monniken

 

Een zeer uitgebreid assortiment handgemaakte kunsthars beelden van monniken. Onze beelden worden met de hand gemaakt in Thailand en hebben daar de AA classificatie wat garant staat voor zeer hoge kwaliteit. Extra informatie over het maken van deze beelden vind je hier.

 

Deze beelden zijn levensechte handgemaakte kopieën van hooggeplaatste monniken. Ieder detail zoals rimpels, aderen, sproeten, nagels en kleding zijn in de beelden verwerkt. Nu beschikbaar met een hoogte van S, M, L en zelfs op ware grootte. Tevens een beperkt aantal  handgemaakte glazen stolpen en kunstige zitplaatsen. 

 

Wij hebben geen dure winkel, kopen rechtstreeks in bij de makers en zorgen ook zelf voor het importeren en internationaal transport. Zo weten wij de prijzen aantrekkelijk te houden voor deze bijzonder mooie beelden.

Heeft u twijfels maar wel serieuze interesse, dan dagen wij u uit om de beelden bij ons thuis te komen bekijken. Neem gerust contact met ons op via het contact formulier.

Speciaal voor deze beelden hebben wij een bepert aantal zitplaatsen en stolpen laten maken. Deze zijn geschikt voor de maten Small en Medium. Zo krijgt het beeld 

de zitplaats die het verdient. Geheel met de hand vervaardigde zitplaats van hoge kwaliteit houtsnijwerk.