Altijd al zo'n mooie boomstamtafel willen hebben van suar hout maar afgeschrikt door prijzen die richting en over de duizend euro gaan? Geen kamer waar een tafel kan staan met een blad van ruim 2 of meer meters? Dat is dus niet meer nodig. Wij hebben de echte boomstamtafels laten maken in de afmeting 150 en 180 cm en dit voor een prijs die je elders niet zult vinden. De breedte van de tafels is ongeveer 80 cm, de hoogte 77 cm en de dikte van het blad 7 cm.

Wij hebben tafels van blanco suar hout. Deze kunt u blanco laten of zelf een afwerklaag geven. Teven hebben wij tafels die wij een afwerklaag hebben gegeven van hoogwaardige parketolie. Alle bladen zijn massief en uit 1 stuk.

Blanco:

L 150 cm - € 600

L 180 cm - € 675

Met afwerklaag:

L 150 cm - € 700

L 180 cm - € 775

Daar waar u bij anderen enkel het blad koopt krijgt u bij ons de poten/onderstel er gratis bij. Deze zijn ook van 100% massief suar hout. U kunt natuurlijk ook de poten elder kopen of laten maken. De kosten hiervan zijn gemiddeld zo'n € 100.

Geen verzendkosten en afhalen is ook niet nodig. Wij komen uw tafel namelijk helemaal gratis bij u thuis afleveren. Dit doen wij in heel nederland met als uitzondering de waddeneilanden. Bij afleveren zal 1 chauffeur uw tafel komen afleveren. Wij verwachten dus wel hulp bij de aflevering gezien het gewicht van de tafels. De tafels zijn zwaar en moeten minimaal met 2, liefst met 3 personen worden geplaatst.

Uw voordeel is dus minimaal € 200; losse poten zijn gemiddeld € 100 en zo ook de aflever/verzendkosten.

Als u toch een betere aanbieding ziet voor een vergelijkbare tafel, betalen wij het verschil terug.


Hier wat impressie foto's:


Wij hebben een beperkt aantal tafels. Deze zijn niet online te bestellen omdat hier regelmatig misbruik van wordt gemaakt. Bestellen kan telefonisch of via email. Ook kunt u een afspraak maken om de tafels te komen bekijken. Voor afspraken en meer informatie kunt ook hier een bericht achterlaten, dan nemen wij contact u op.


Direct leverbaar  150 cm blanco (#12)

 


Direct leverbaar  150 cm blanco (#26) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  150 cm blanco (#27)

 


Direct leverbaar  150 cm met afwerklaag (#31) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  150 cm blanco (#32)

 


Direct leverbaar  150 cm blanco (#35) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  150 cm blanco (#47)

 


Direct leverbaar  150 cm blanco (#48)

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#1)

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#2) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#8)

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#9) VERKOCHT

 

Op verzoek deze tafel voorzien van hoogwaardige parketolie. Het eindresultaat is bijzonder mooi:


Direct leverbaar  180 cm blanco (#14) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  180 cm met afwerklaag (#15)

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#17) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#29) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#38)

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#40) VERKOCHT

 


Direct leverbaar  180 cm blanco (#51) VERKOCHT

 


Als u ervoor kiest om een boomstamtafel aan te schaffen, dan bent u op zoek naar uitstraling en kwaliteit. Boomstamtafels creëren een chique uitstraling waarmee u echt een uniek meubelstuk in huis haalt. Onze boomstamtafels zijn gemaakt worden uit 1 massief stuk hout. Doordat wij de tafels uit 1 stuk hout maken krijg je de echte uitstraling die je wilt hebben van een boomstamtafel. Geen naden en raar overlopende kleuren zoals bij gelijmde tafels, maar 1 mooi en strak stuk hout. Bovendien is de tafel bij ons compleet en inclusief een bijpassend onderstel die natuurlijk ook van massief suar hout is gemaakt. Tevens hebben wij ook bijpassende boomstamstoelen van suar hout.

Suar hout heeft de volgende kenmerkende eigenschappen:
- Licht van kleur tot wel donkerbruin.
- Hoge duurzaamheid door natuurlijke dichtheid.
- Zeer sterke en zware houtsoort, 600kg/m3.
Afwerken: goed behandelen met olie voor het verlengen van de duurzaamheid. Oppassen met schoonmaakmiddelen. Niet elk middel is hiervoor geschikt, want het kan in het hout intrekken.
100% FSC verantwoord hout