Hanglampen

 

Van hetzelfde hout als onze boomstamtafels hebben wij ook boomstamstoelen laten maken. Deze stoelen zijn ook van massief suar hout. Net als onze tafels heeft ook elke stoel zijn unieke natuurlijke tekening.


Suar hout heeft de volgende kenmerkende eigenschappen:
- Licht van kleur tot wel donkerbruin.
- Hoge duurzaamheid door natuurlijke dichtheid.
- Zeer sterke en zware houtsoort, 600kg/m3.
Afwerken: goed behandelen met olie voor het verlengen van de duurzaamheid. Oppassen met schoonmaakmiddelen. Niet elk middel is hiervoor geschikt, want het kan in het hout intrekken.
100% FSC verantwoord hout


De boomstamstoelen zijn er in 2 uitvoeringen : naturel en melamine. De naturel uitvoering is  puur onbehandeld hout. Deze kunnen as-is gebruikt worden of zelfs bewerken (olie, lak, etc.). De melamine uitvoering heeft een afwerklaag gebaseerd op melamine. Deze toplaag geeft extra bescherming en laat de natuurlijke kleuring er nog beter uit komen.

Naturel : € 78.00

Melamine : € 98.00

Prijzen zijn exclusief kussen


Naturel

 


Melamine

 


Wij hebben 2 kussens met strik die perfect bij deze stoelen passen. Deze kussens zijn enkel te bestellen in combinatie met de stoelen.

Ebo kussen met strik 45/37 x 42 cm €19,95

Jollity kussen met strik 45/37 x 42 cm €24,95

Een boomstamstoel is een natuurproduct waardoor elke stoel een uniek kleurenpatroon heeft. Wij hebben een redelijke hoeveelheid stoelen op voorraad. Bestellen kan telefonisch, via email of middels het contact formulier. Wij adviseren echter om zelf de stoelen uit te komen kiezen. Het afleveren van de stoelen verzorgen wij. Dat doen wij persoonlijk en ook nog eens zonder extra kosten (binnen Nederland met als uitzondering de waddeneilanden.