Hmong Tassen 1/2 Leer

Met leer heb je echt meer!

Een bijzondere tas combinatie van authentiek Hmong borduurwerk afgewerkt met een leer. Deze prachtige tassen zijn gemaakt van ceremoniële Hmong Hilltribe stof. Het is originele handgemaakt stof, een authentiek stuk met uniek borduurwerk (Hmong betekent “vrij zijn”).

Een leren tas zorgt niet alleen voor een goede bescherming van je spullen, maar geeft ook een zekere uitstraling en complementeert ten alle tijden jouw stijl en outfit. Met een leren tas ben je gegarandeerd van vele jaren plezier van een prachtig accessoire geschikt voor iedere dag. Naar werk, naar school of gewoon als je even de stad in gaat, een leren tas kan je altijd met je meedragen en is uiteraard gemaakt van het prachtige materiaal dat ook nog eens een garantie is voor vele jaren plezier.

En natuurlijk bekijk en bestel jij de mooiste leren tassen bij Waridsara.

Bij Waridsara vind je een unieke selectie van de mooiste leren tassen. Omdat voor jou alleen het beste goed genoeg is hebben wij natuurlijk alleen de beste kwaliteit leren tassen in ons assortiment. Deze tassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit kalfsleer. Deze tassen hebben we speciaal voor Waridsara laten maken in Thailand en zijn dus niet elders te koop.

Heeft u twijfels maar wel serieuze interesse, dan dagen wij u uit om de tas bij ons thuis te komen bekijken. Neem in dat geval even contact met ons op middels het contact formulier of via email: info@waridsara.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 033-2994169.