Visagie

Haal het mooiste uit jezelf met Waridsara visagie.
 
Komt je trouwdag er aan? Heb je een leuke avond uit in theater, diner of een ander feest? Wil je er top uit zien voor een spannende date? Haal het mooiste uit jezelf en geef jezelf die extra looks. Ik wil je daar graag mee helpen.
 
Tijdens je trouwdag wil je er niet alleen op zijn mooist uit zien, je wil van die dag ook optimaal kunnen genieten. Dus heerlijk ontspannen en zonder make-up stress, de trouwdag is heftig genoeg. Niets is prettiger dan jezelf op uw trouwdag in uw eigen omgeving en in ontspannen sfeer op te laten maken door een professional.
 
Ik verzorg de bruidsmake-up op je trouwdag, dat mag aan huis of op locatie. Een proefmake-up kan ook bij mij thuis, of waar je maar wilt. Dit kan het beste een aantal weken voor de bruiloft. Tijdens de proefmake-up bespreken wij je wensen, krijg je mijn professionele advies. Wil je naturel, mysterieuze smokey eyes of een specifieke look? Wij kiezen een make-up waar jij je prettig bij voelt op deze mooie dag. Met behulp van de juiste kleuren en styling laat ik je extra stralen. Ook laat ik je zien hoe de bruidsmake-up goed kan blijven zitten met speciale producten, zodat je de hele dag kan stralen!
 
Ook kunnen gasten of familieleden door mij opgemaakt worden, zodat iedereen kan stralen op jouw trouwdag!
 
Prijslijst:
Wenkbrauwen epileren € 8,00 ca 30 minuten
Nagels lakken € 15,00 ca 1 uur
Proef Bruidsmake-up € 30,00 ca 1 uur
Bruidsmake-up € 40,00 ca 1,5 uur
Proef bruidsgasten make-up € 25,00 p.p. ca 30 minuten
Bruidsgasten make-up € 30,- p.p. ca 45 minuten
Avond / Feest make-up € 30,- p.p. ca 45 minuten
Visagie tijdens fotoshoot € 25,- p.p. ca 1 uur
Zakelijk Visagie tijdens fotoshoot start tarief € 40,- excl. btw 1 uur, daarna € 30,- excl btw p. uur
Kilometervergoeding € 0,19 p/km
 

Neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder of via email : info@waridsara.nl. Kan ook telefonisch 033-2994169 of via SMS,  WhatsApp voor beschikbaarheid of vragen : 0681478808

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen